Netsarli?

Netsarli, alkuperäiseltä nimeltään NettiSarjisLista, on vuonna 2005 perustettu voittoa tavoittelematon sivusto, jonka keskeisin tarkoitus on listata (suomalaisia) nettisarjakuvia. Sarjakuvien lisääminen listalle tapahtuu sarjakuvien tekijöiden toimesta – toisin sanoen listalle liittyminen on avoinna kaikille (ikään tai taitotasoon katsomatta), jotka täyttävät lisäyslomakkeen (ja joiden sarjakuvat ovat Netsarlin sääntöjen mukaiset).

Tämä on Netsarlin kolmas versio, joka tuli käyttöön helmikuussa 2016.

Linkitä Netsarli

Listalle kuuluvat voivat linkittää Netsarlin joko tekstilinkillä tai oheisella nappulalla.

Ylläpito

Netsarlin perustaja ja ylläpitäjä on kahdenkymmenen kypsempää puoliskoa elävä opiskelija, joka tottelee nimiä Hilda, Seraphine, linnunhymy sekä Teidän Ylhäisyytenne.

Hilda on tuttu TV:stä myös Digital ♥ -sarjakuvabloginsa kautta.

Yhteys

Kysymyksiä, kommentteja, palautetta?

Siinä missä yhteyttä voi halutessaan ottaa Netsarlin some-profiilien kautta, varmimmin yhteyden ylläpitoon saa oheisella lomakkeella.Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi minun kannattaisi liittää sarjakuvani Netsarliin?

Netsarlin kautta nettisarjakuvien tekijät voivat saada uusia lukijoita sarjakuvilleen ja toisaalta nettisarjakuvista kiinnostuneet voivat löytää helposti uutta luettavaa itselleen. Netsarlin vanhassa versiossa listattuja sarjakuvia oli päälle kaksisataa ja päivittäisiä kävijöitä ihan mukavasti – toivon mukaan myös uusi versio pääsee samoihin lukemiin!

Mitä tapahtui aiemman version sarjakuvatiedoille?

Järjestelmän vaihdoksen myötä lista piti nollata. Sarjakuvien esittelykuvat ovat vielä tallella koneellani, mutta kuvaukset ja kommentit eivät valitettavasti ole enää saatavilla. Pahoittelut 🙁

Sarjakuvatiedoissani on virhe / linkki on muuttunut / haluan vaihtaa esittelykuvaa, miten toimin?

Ole hyvä ja lähetä sarjakuvasi uudelleen päivitettyjen/oikeiden tietojen kera; poistan aiemman version listalta.

Miksi sarjakuvatietoja ei pysty itse muokkaamaan jälkikäteen?

Muokkaustoiminto vaatisi käyttäjien rekisteröitymistä. Jätin tästä versiosta rekisteröitymisen kokonaan pois, koska halusin madaltaa sarjakuvien lisäämisen kynnystä ja tehdä systeemistä kevyemmän.

Miksi edelleen ylläpidät tätä sivustoa?

Täytyyhän sitä hullulla harrastuksia olla!