Näkyvyyttä suomalaisille sarjakuvataiteilijoille


Tervetuloa Taidekujalle, joka listaa suomalaiset sarjakuvantekijät – kelloon tai koronaan katsomatta!


Myytkö verkossa tuotteitasi?

Virtuaaliseksi taidekujalaiseksi voi ilmoittautua kuka vain, jolla on oma nettikauppa, portfoliosivu, julkinen sometili, blogi tai vastaava myyntikanava. Ilmoittautuminen on ilmaista ja auki kaikille ammattilaisista amatööreihin.


Haluatko tukea sarjakuvataiteilijoita?

Tutustu taidekujalaisiin tarjolla olevien tuotteiden ja teemojen perusteella, joita löytyy muun muassa:

anthro avaimenperiä charmeja digitaalitaide eläimet Etsy fanart fantasia furry/turri kortteja koruja kuvituksia lgbtq NSFW originaaleja pinssejä postikortteja printtejä sarjakuvia scifi Storenvy tarroja tilaustöitä verkkokauppa zinejä
anthro avaimenperiä charmeja digitaalitaide eläimet Etsy fanart fantasia furry/turri kortteja kuvituksia lgbtq originaaleja pinssejä printtejä sarjakuvia tarroja tilaustöitä verkkokauppa zinejäUusimmat taidekujalaiset

Saija Ketola

Kevytyrittäjä, taiteilija


Toimin kevytyrittäjänä taiteen saralla. Art by Saiccu ikuistaa lemmikeistä digitaalisia muotokuvia pienellä sarjakuvamaisella twistillä. Lemmikkien muotokuvien lisäksi suunnittelen ja toteutan myös logoja ja mainoksia sekä teen kuvituksia.


, ,

Kiwanodemon

Graafikko


Hei! Olen Kiwano, Tamperelaistunut pelialan opiskelija. Teen pääasiassa digityylillä mitä vaan mikä milloinkin maistuu, niin faniarttia kuin originaalia settiä. Etsy-kaupastani löydät charmeja, avainkaulanauhoja, pinssejä ja muuta mukavaa!

Somesta minut löydät Twitteristä: @tiina_lau, Instagramista ja DeviantArtista: @kiwanodemon


, , , , , , , , , , , ,

Nuuhku

Kuvittaja


Olen kuvittaja ja graafikon alku pohjoisesta. Teen synkkiä kauhu- ja fantasia-aiheisia kuvituksia – nettikaupasta löytyy printtejä, tarroja ja zinejä.

Instagram: @nuuuhku


, , , , , ,

Volvom

Laiska harrastelija


Vuonna nakki ja napanöyhtä valmistunut, laiskaakin laiskempi kuva-artesaani, joka nyt vain nauttii piirtelystä ja piirtelee into pinkeenä erilaisia hahmoja ja suunnittelee materiaalia sarjakuvaprojekteja varten. Piirtelee vähän kaikenmoista, vaikka suunnat ja tyylit on selkeät.
Viihdyn erityisesti Twitterissä ja Toyhousessa ja piirrän mitä jaksan ja kiinnostaa. Joskus eksyn tekemään commissioneja ja art tradeja, mutta pääsääntöisesti pysyn piirtämisen saralla vain huvin ja urheilun vuoksi.
Kaikki oleellinen löytyy link.tree linkistäni.


, , , , , , , , ,

Nelli Nli

Vapaa taiteilija


Uunituoreen Etsy kaupan innoittamana päätin pitää itsetäni hiukan meteliä.
Olen Hyvinkääläinen kuva-artesaani, jonka sydäntä lähellä ovat sensuellit mustemaalaukset, taidenäyttelyt ja sarjakuvat (niin lukeminen kuin tekeminenkin.)

Nettikauppani päivittyy pikkuhiljaa, mutta kaikkia taideteoksiani voit tiirailla kotisivuiltani tai instagramista.
Sarjakuvaa löydät täältä.


, , , , ,

CallunaDraconis

Vapaa-ajan taiteilija


Olen biologian opiskelija ja harrastetaiteilija Turun nurkilta. Piirrän paitsi originaalia fantasiakuvitusta, myös fanitaidetta rakastamistani mediasarjoista. Erityisesti lohikäärmet ja Pokemon ovat sydäntäni lähellä. Käytän pääasiassa erilaisia musteita ja tusseja sekä digitaalisia välineitä, joskus eri medioita sekoitellen.
Minut löytää IG:stä, DeviantArtista ja Twitteristä @callunadraconis


, , , , , , , , , , , ,

JeMiChi

Mikälie merenelävä


Digitaalinen kuvittaja, joka tuottaa monenlaista tilpehööriä ja käyttötavaraa sekä originaaleista eläin-aiheista, että fanarttia mm. One Piece, Digimon, BNHA, ja Star Wars aiheilla. Pitää kirkkaista väreistä.
Yleensä viettää kesät purjehtien merellä, mutta tänä vuonna toistaiseksi seilailee lähinnä videopelien maailmoissa.
Isompia tuotteita on mahdollista tilata myös osoitteesta https://www.redbubble.com/people/JeMiChi/shop

Somesta minut löytää Twitteristä: @jemichi90, Tumblrista: @jemichiart ja Deviantartista: @jemichi


, , , , , , , , , ,

Janika Keskitalo

Graafikko & Striimaaja


Olen Tampereelta kotoisin oleva graafikko ja striimaaja. Netissä minua tapaa useimmiten nimimerkillä Middlehouse. Taiteestani löytyy pastellin sävyjä ja kuvituksia jotka kertovat tarinan. Teemoissa käsittelen useimmiten mielenterveyttä, fantasiaa ja söpöyttä. Suurin osa töistäni on digitaalisia, mutta teen myös taidetta perinteisin menetelmin. Olen myös avoin tilaustöille joista voi laittaa viestiä somessa tai sähköpostilla osoitteeseen: jkmiddlehouse ät gmail.com.

Muutama somesivu joista minut löytää parhaiten:

Instagram: @jkmiddlehouse
Twitter: @jkmiddlehouse
Twitch: Middlehouse


, , , , , , , ,

norapiirsi

Kuvittaja / Graafinen suunnittelija


Olen hiljan espoolaistunut taivaanrannanmaalari ja haahuilija, joka on piirtänyt koko ikänsä. Mielivälineeni ovat vesivärit ja muste, aiheet töissäni kulkevat enimmäkseen fantasia-aiheistossa, kriipimmistä jutuista pehmoiseen höttöön. Myyn mm postikortteja, tarroja, pinssejä sekä charmeja. Valikoima löytyy instagram-tililtäni pienestä myyntikatalogista! :3 Löytyy myös hieman fanarttia!


, , , , , ,

MitsuLixx

Fursuit-tekijä, eläintaiteilija, Käsityöläinen


Hei olen Mitsu, 24-vuotias käsitöitä ja taidetta harrastava nuori Kaarinasta. Teen pääosin Fursuit juttuja joka näkyy myös taiteessani. Mutta muunkinlaisia töitä tulee välillä tehty. Pääpainoni on siis tilaustyöt.

Enemmän esimerkki piirustuksia löytyy täältä.


, , , , ,